Βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά..

H Artnoise Action δημιουργήθηκε από την Artnoise designers για να προσφέρει λήψεις εναέριας αλλά και επίγειας βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης. Με εμπειρία στο χώρο της δημιουργίας για αρκετά χρόνια, η Artnoise designers προσφέρει προϋποθέσεις ανάπτυξης για κάθε εταιρεία ή φορέα. Σχεδιάζει και υλοποιεί πολύπλευρα project σε συνδυασμό με την φαντασία και τις υπηρεσίες που διαθέτει. Κάθε project είναι μια μοναδική, διαφορετική πρόκληση.
Η λήψεις video και φωτογραφιών έχει αποσπάσει ένα σημαντικό κομμάτι των εργασιών της. Στα πλαίσια της ανάπτυξης της, επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε αεροφωτογραφίσεις και αεροβιντεοσκοπίσεις που αφορούν εταιρείες, δημόσιους φορείς, αλλά και ιδιώτες. Οι εναέριες λήψεις χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες και καλύπτουν πλήρως κάθε ενδιαφερόμενο.
H Artnoise Action είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για επίγειες και εναέριες λήψεις, τον σχεδιασμό του project, την ψηφιακή επεξεργασία του video την ένθεση ηχητικού background με spikaz ή με μουσική. Η επεξεργασία του συνολικού project από το story board, τις λήψεις, το μοντάζ και την επεξεργασία, υλοποιούνται αποκλειστικά από τους ανθρώπους της Artnoise Action με λεπτομέρεια και ακρίβεια.

 

Ένας ατελείωτος δημιουργικός καμβάς.


Τι θα μπορούσε να πεί σήμερα ο Λεονάρδο Ντα Βίτσι ?
Ήταν ο πρώτος που σχεδίασε ιπτάμενες μηχανές, τανκ, υπολογιστική μηχανή. Έκανε σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της ανατομίας, της μηχανικής, της υδροδυναμικής. Ουσιαστικά, «εφηύρε το μέλλον».

"Παρατηρήστε το κολύµπι των ψαριών στο νερό και θα καταλάβετε την πτήση των πουλιών στον αέρα."
Λεονάρντο Ντα Βίντσι